Noordwijkerhout – Tijdens de KWF-collecteweek in Noordwijkerhout is door vrijwilligers maar liefst € 5107,28 euro opgehaald. Dankzij deze giften kan KWF niet alleen levensreddend onderzoek financieren, maar zich ook inzetten voor een beter leven voor iedereen die leeft met kanker. Naast contante donaties in de collectebus werd er dit jaar ook veel contactloos gegeven via het scannen van een QR-code of via WhatsApp.

Iedere Nederlander krijgt ooit te maken met kanker. Of je het nu zelf hebt, of iemand om wie je geeft, kanker ontwricht je leven. Onderzoek en zorg blijven hard nodig. “Dat motiveert onze vrijwilligers elk jaar weer om langs de deuren te gaan, en we zijn iedereen in Noordwijkerhout heel dankbaar voor hun gift”, zegt Merel den Hollander, collectecoordinator van collecteteam Noordwijkerhout.

Nieuw dit jaar was dat collectanten op de collectebus een persoonlijke QR-code konden plaatsen, waarmee ze online konden inzien hoeveel ze aan digitale giften hadden opgehaald. “Dat was wel een extra motivatie, want je wilt dat bedrag natuurlijk zo hoog mogelijk zien worden.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in