De zeventiende aflevering van de Schaduwgemeenteraad, een samenwerking tussen Omroep BO en RTV Katwijk, staat in het teken van de gemeente Noordwijk. We gaan met inwoners via Zoom in gesprek over corona, de verkeersveiligheid, armoede en de heropening van de horeca. Bekijk hieronder de hele aflevering.

Wilt u ook meepraten in een van de afleveringen? Mail dan naar [email protected] of [email protected].

Lees hier alle berichten over de Schelft.

2 REACTIES

  1. Jullie hebben het steeds over de gevaarlijke rotonde maar de auto mobielsten die als gekke over de uit val wegen van Noordwijk gaan .Daar moet iets aan gedaan worden ik denk dat het kapitale op brengt want het is nu van God los er worden blijkbaar niet meer op snelheid gecontroleerd.

  2. Ik hoop dat mnr van de Berg ook zo oud word je kan natuurlijk wel de ouderen de schuld geven van de gevaarlijke verkeerssituaties .Nou dan moet je maar eens door de duinen rijden op een zondag zeker in deze tijd ze kopen racefiets en ze hebben nog nooit een fiets gehad .En de meeste die op zo’n ding zit zijn nog asociale ook in het verkeer .De fietspaden zijn om te fietsen en niet om te racen.En niet altijd de ouderen de schuld geven .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in