Schaduwgemeenteraad

De parkeerdruk in Noordwijk-Binnen zorgt voor almaar oplopende ergernis onder inwoners.

Dat blijkt uit een email, die is verstuurd aan de leden van de gemeenteraad. De inwoner schrijft over zijn frustrerende parkeerervaring: ,,Het is woensdagmiddag en ik heb TWINTIG minuten rondgereden om in een straal van 500 meter rond ons huis een parkeerplek te vinden.’’

De emailschrijver vraagt aan de raadsleden om bij nieuwe bouwprojecten ervoor te zorgen, dat dan ook voldoende parkeerplaatsen worden bijgebouwd. ,,Geef niet te pas en te onpas omgevingsvergunningen uit, die de omgeving niet aankan.’’

Wij vroegen in aflevering 7 van de Schaduwgemeenteraad wat Noordwijkers zelf vinden van de parkeersituatie. Kijk hieronder het fragment terug.

2 REACTIES

  1. Het word hoog tijd voor uitsluitend bewonersvergunningen in Noordwijk Binnen en voor de rest betaald parkeren de leefbaarheid staat onder druk en die zee van blik moet gewoon ingedamd gaan worden. En nee dit is geen sympathieke maatregel maar helaas wel een die langzaamaan onvermijdelijk aan het worden is, er is simpelweg niet genoeg ruimte voor al die auto’s.

  2. Ik heb eerder begrepen dat het CDA vragen zou stellen in de raadsvergadering van 16 maart j.l. over het met 50% verhoogde parkeertarief voor bewoners vergunningen weer terug te draaien Maar niets meer over gehoord.Weet iemand hoe dit zit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in