Noordwijk – De Koninklijke Horeca Nederland, afdeling Noordwijk, schaart zich achter het beleid van de landelijke Koninklijke Horeca Nederland en gaat dus niet open op 17 januari. Woensdag werd aangekondigd dat 50 afdelingen van Koninklijke Horeca Nederland op 17 januari open gaan, ook als dat vanwege de corona-richtlijnen niet mag. De Bollenstreek werd als een van de 50 afdelingen vermeld, maar Noordwijk doet dus niet mee. De voorzitter van de Noordwijkse afdeling, Stephan Stokkermans, laat in een reactie weten dat Noordwijk het ook niet eens is met het beleid van het kabinet. Er wordt met twee maten gemeten en het is inconsequent. Als gevolg hiervan verdwijnt ook de draagkracht van de maatregelen. Daarnaast is de financiële steun voor ondernemers onvoldoende, aldus Stokkermans.

4 REACTIES

  1. Dus je bent het er niet mee eens en je ziet het leed wat nu gecreëerd wordt en dan zeg je we doen niet mee? Dat noem ik nou met twee maten meten…..

  2. Jullie krijgen zeker nog te veel steun van de overheid zeker?? Maak jullie samen sterk tegen deze onzin maatregelen! Stelletje schapen
    Alles gaat naar de kloten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in