Een mevrouw uit Cuijk was dit jaar de vijfduizendste gebruiker van de Beach Shuttle. Foto: PR

Noordwijk – Meer dan vijfduizend mensen hebben inmiddels gebruikgemaakt van de gratis Beach Shuttle in Noordwijk. De mijlpaal werd bereikt door mevrouw Brouwer uit Cuijk, die nietsvermoedend haar auto aan de rand van het dorp had geparkeerd. Zij kreeg een strandtas cadeau met strand-accessoires en tegoedbonnen.

In heel 2017 pendelden zo’n 3.300 mensen met het busje richting het strand, laat Noordwijk Marketing weten. De Beach Shuttle rijdt inmiddels tien jaar rond, maar volgens de marketingorganisatie werd dit aantal nog nooit zo snel bereikt.

De Beach Shuttle rijdt in de zomermaanden elke zaterdag en zondag van de parkeerplaats bij de Gooweg richting het Vuurtorenplein. Op drukke dagen wordt ook doordeweeks gereden. Meer informatie over reistijden en stopplaatsen is te vinden op Noordwijk.info.

 

2 REACTIES

  1. Jammer dat onze Vuurtoren er dan zo negatief uitspringt, het had mooi geweest als de opknapbeurt voor het zomerseizoen had plaatsgevonden!

  2. Mooi initiatief, maar hoeveel mensen zijn er weggebleven uit Noordwijk omdat er verder geen parkeermogelijkheid is in Noordwijk. Een badplaats van allure??????????????????????????

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in