Noordwijk – Met nog een handvol wedstrijden te spelen moeten De Wels Angels de titel uit hun hoofd zetten. Ondanks dat ze zelf een 5-4 zege boekten tegen Downstairs Flyers uit Katwijk, zagen zij koploper en concurrent O.B. United met 8-1 winnen.

De Badgasten kwamen deze speelweek uit tegen een directe concurrent om de vijfde plaats. Ondanks het goede spel van de Noordwijkers wisten zij hun partij niet winnend af te sluiten. Het eindigde in een 5-4 overwinning voor Dartaanval uit Leiden. Hierdoor staan beide ploegen nu op een gedeelde zesde plek. HSV De Sportvisser had weinig moeite met degradatiekandidaat Enblock. Zij sloten hun partij af met een 6-3 overwinning. De zege was vooral te danken aan de uitstekende start, want de winst in de round robin en in alle vier de singels zorgde voor een 5-0 tussenstand.

De Ezels wisten in divisie 2A niet te winnen. Zij verloren nipt met 5-4. In divisie 2B vechten Double Sien en De Welsdogs tegen degradatie. Double Sien wist geen goede zaken te doen en verloor zijn partij met 7-2 te verliezen. De Welsdogs deed daarentegen wel goede zaken. Door een 7-2 overwinning weten zij weer aan te sluiten bij de concurrentie.
In divisie 2A verloren De Ezels hun partij nipt met 5-4. In divisie 2B vechten De Welsdogs en Double Sien voor hun lijfsbehoud. In de derde divisie wisten de beide Noordwijkse ploegen te winnen. The Harbour Rocks won zijn partij met 6-3 en De Schippers wist met 5-4 te winnen. In de vierde divisie wist Dartteam De Wels een 4-2 achterstand om te buigen in een 5-4 overwinning.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in