Noordwijk – Speelronde 17 van de DBBR-competitie leverde voor de Noordwijkse dartploegen geen goed resultaat op. Slechts één team winst een overwinning te boeken.

Dartteam De Ezels nam het woensdag op tegen directe concurrent FF Serieus uit Leiden. Na de vier singels was de stand nog gelijk, maar doordat alle vier de koppels winnend werden afgesloten, werd er uiteindelijk een 6-3 zege gepakt. De andere Noordwijkse ploegen brachten het er een stuk minder goed van af. Zo verloor de nummer twee van de competitie, De Wels Angels, met 5-4 van de nummer twaalf dartteam Boom! Dit was voor De Wels Angels de eerste nederlaag sinds 2 december. Ook De Badgasten gingen onderuit. Zij deden dit met 6-3 tegen laagvlieger Ons Team. HSV De Sportvisser ging met dezelfde cijfers onderuit tegen koploper O.B. United.

De Welsdogs namen het op tegen Luigi New Stars uit Voorhout. Al snel stond er een 3-0 achterstand op het bord en in het vervolg werd dit niet meer goed gemaakt. Dit resulteerde in een 6-3 verliespartij.  De Schippers ging in een lastige wedstrijd onderuit tegen de nummer twee Gravon. Een 3-0 voorsprong kon niet in een overwinning om worden gezet en er werd uiteindelijk met 5-4 verloren. Ook Dartteam De Wels ging na een goede start met 5-4 onderuit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in