Noordwijkse ondernemers blijken het oneens over ondernemersfonds

Beeld: archief

Noordwijk – Na Teylingen lijkt ook in Noordwijk een tweedeling onder ondernemers te gaan plaats vinden met als reden: het ondernemersfonds. Eerder werd bericht dat het fonds, dat bestaat sinds 2017, een groot succes is. Ondernemers hebben nu echter een Vrije Ondernemers Noordwijk (VON) opgericht. Zij hebben onder 347 eigenaren en gebruikers van de bedrijventerreinen ’s Gravendijck, Klei-Oost en Space Business Park een enquête gehouden. Van de 245 stemmen bleek 97% tegen een verplicht ondernemersfonds. In Noordwijkerhout bleek volgens VON op bedrijvenpark Gravendam ook een overgrote meerderheid tegen te zijn. De Vrije Ondernemers Noordwijk concludeert dat het Ondernemersfonds in Noordwijk en Noordwijkerhout geen bestaansrecht heeft en roept bestuur en verschillende ondernemersverenigingen op zich dit te realiseren en hun achterban te gaan vertegenwoordigen.

3 REACTIES

  1. Het betreft maar een klein aantal Noordwijkse Ondernemers voor wie alleen het eigen belang voorop staat en voor wie een prachtig dorpscentrum met goede retail en horeca voor Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk zeker niet van belang is. De samenwerking via het ondernemersfonds kost hen een klein beetje geld en zelfs dat is al te veel. Alle leden van het ondernemersfonds Retail Noordwijk zijn juist voor een ondernemersfonds.
    Tijden veranderen, de consument verandert en goede ondernemers veranderen mee.

  2. De organisatie Vrije Ondernemers Noordwijk is niet eens te vinden bij de Kamer van Koophandel. Is er hier sprake van bedrog??????

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in