Foto: Richard van Egmond

Noordwijk – Aan de Kerkstraat 87 in Noordwijk Binnen heeft vrijdagochtend Mano & Noa haar deuren geopend. Dit creatieve concept, bedacht door de Noordwijkse onderneemsters Berdine en Joyce, creëert een fijne plek voor ouders en kinderen om verbinding en plezier te ervaren. Wethouder Roberto ter Hark van de gemeente Noordwijk heeft het nieuwe concept mogen openen.

Het is de missie van Mano & Noa om ouders en kinderen te inspireren om datgene te doen waar ze het meeste plezier aan beleven en ze het meeste in verbinding zet met henzelf en hun omgeving.

Ouder en kind kan terecht bij Mano & Noa voor een rustige en plezierige omgeving met een kopje koffie en iets lekkers voor de minderjarige. Een assortiment aan duurzame merken, waaronder Berdines eigen kinderkleding merk: Indie Little Handmade, kunnen hier gekocht worden. Joyce zal binnen het pand werkzaam zijn als kindercoach.

Mano & Noa is open op dinsdag tot en met vrijdag, tussen 08:30 tot 17:00. Op zaterdag is het open tussen 10:00 en 17:00.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in