Noordwijkse percelen Ronnie van de Putte onder de hamer

Noordwijk – Drie percelen grond, die in eigendom zijn van N.V. Bever Holding, een aan Ronnie van de Putte gelieerd bedrijf, worden geveild. Het gaat om het Gat van Palace, een perceel aan de Parallel Boulevard 7 (naast het Gat van Palace) en het stuk grond aan de Zeereep 2, waarop het Zinger Hotel stond.

Geboden kan worden tot 22 november, de veiling is op 7 december. Het gaat om een executieveiling, ofwel een gedwongen verkoop in opdracht van de schuldeisers.  Bever Holding bevestigt de executieverkoop. Volgens het bedrijf is de verkoop in gang gezet door Archand S.a.r.l. Deze firma had een financiering verstrekt aan Bever Holding en wil nu worden terugbetaald. Bever Holding beraadt zich op te nemen stappen. Gemeente Noordwijk heeft nog niet gereageerd op de veiling.

De links naar de veiling:

https://veilingnotaris.nl/veilingen/28101/zeereep_2_noordwijk/

https://veilingnotaris.nl/veilingen/28097/koningin_wilhelmina_boulevard_3_noordwijk

https://veilingnotaris.nl/veilingen/28098/parallel_boulevard_7_noordwijk

12 REACTIES

  1. Wat goed! Eindelijk. Hopelijk gaan de volgende eigenaren er wat moois mee doen.
    Misselijk hoe die man met leugens en bedrog zoveel grond en panden in bezit heeft gekregen om het vervolgens te laten verloederen.

  2. Welnee. Deze schuldeiser is waarschijnlijk stroman.. . Of de hoogste bieder is of een stroman of via via R vd Putte zelf. Als een zogenaamd nieuwe eigenaar zich met een bouwplan aandient vind de gemeente alles best en kan er een joekel van een pand worden gebouwd. Gemeente zag wel aankomen dat het Gat niet eeuwig zou blijven..vandaar dat met de nieuwe indeling een stoep van 20 meter breed wordt gehouden.. straks staat alles weer vol.

    • En gaan vervolgens zelf (laten) bouwen en inderdaad dhr.Holterman is schoonzoon van wijlen Dick Wessels en zit achter Archand s a.r.l

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in