Noordwijk – Noordwijkse wethouders ruimtelijke ordening zijn de laatste 20 jaar onder druk gezet en gemanipuleerd. Dat zeggen de oppositiepartijen in een toelichting bij vragen die ze gesteld hebben aan burgemeester Verkleij. Aanleiding is het vertrek van CDA-wethouder Henri de Jong die aangaf weg te gaan omdat hij vooral het publieke belang wilde dienen. Oud-burgemeester Rijpstra meldde eerder bij zijn vertrek dat de eigen belangen in Noordwijk bij ruimtelijke ordening groot zijn. De partijen schrijven nu dat wethouders ruimtelijke ordening geconfronteerd zijn met manipulatie, valse aantijgingen en onjuiste berichtgeving ten aanzien van hun integriteit. Ontoelaatbare en ongeoorloofde middelen werden hierbij niet geschuwd. Ze vragen de burgemeester onderzoek te doen en willen een commissie integriteit, niet alleen voor raadsleden, maar ook voor ambtenaren en inwoners.

4 REACTIES

  1. Dit was niet alleen in Noordwijk ook Noordwijkerhout had het achter hun ellebogen zitten. Bewoners werden niet gehoord en op een gesprek werd je gewoon in je gezicht uitgelachen. Van mij mag alles goed uitgezocht worden ben blij dat we nu tenminste een goede burgrmeester hebben wie haar mannetje goed staat.

  2. Het is toch een schande dat je je eigen partijgenoot zo manipuleert dat noemt zich christelijk mnr de Jong je hebt groot gelijk om daar niet met mee te doen .Richt maar een eigen partij op.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in