Noordwijkerhout – Handbalvereniging Northa wil liever geen nieuwe Schelft op de plek van het afgebrande gebouw, maar pleit ervoor dat er een hal op het sportcomplex de Boekhorst komt.

Het Northa-bestuur geeft in een brief aan het college aan, dat de oude Schelft vanuit financieel perspectief al veertig jaar een hoofdpijndossier is geweest, omdat de bezettingsgraad ‘bedroevend’ was en er veel onvrede bestond onder de resterende gebruikers. “Steeds meer Noordwijkerhouters realiseren zich dat het neerzetten van een hal op de Boekhorst de beste optie was geweest’’, aldus Northa, die aangeven deze wens te hebben, ‘samen met de andere gebruikers van de Schelft en het sportpark’.

Volgens hen hoort de sporthal op het sportcomplex, waardoor de kostbare faciliteiten op het Sportpark beter worden. De locatie van de oude Schelft zou veel beter gebruikt kunnen worden om er sociale woningen te bouwen.

3 REACTIES

  1. Marionetten van de gemeente NOORDWIJK?
    Andere evenementen dan handbal? Zwemmen op de Boekhorst? Carnaval vieren op de Boekhorst? Ouderenavonden op de Boekhorst? Enfin noem maar op! Sowieso een ramp met parkeren. Jambuurters zien je aankomen op de Brink.
    Gewoon terug op z’n oude plek, weliswaar gemoderniseerd en voldoen aan de eisen van deze tijd.
    Trouwens, waar wil je op de Boekhorst nog een hal kwijt, midden op de weg?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in