Noordwijk – Na een week eerder Waterlanders van de laatste plaats af geholpen te hebben, mochten de volleyballers van NOVO afgelopen zaterdag zich tevergeefs proberen te revancheren tegen de koploper VV Utrecht. NOVO verloor met 3-1.

Op de dinsdagavond wedstrijd in Utrecht werd NOVO eerder al weg geserveerd en nu bleken de Domstedenaren daar weer toe in staat. Met het ontbreken van Tom van der Meer en Niels Jansen ontbraken ook 2 basisspelers. Jelmer Kouijzer en Bart de Koning vielen verdienstelijk in. De servicedruk van VV Utrecht was vanaf het begin van de set al voelbaar. NOVO liep gelijk tegen een achterstand aan van 5 punten die niet meer werd ingelopen. De eerste set tekende ook gelijk 20-25 winst voor VV Utrecht. Daarna viel NOVO helemaal uit elkaar. Met een schamele 8 punten moest NOVO de set weggeven. Een stand die de Noordwijkers zich niet meer konden heugen. Desalniettemin vochten de Noordwijkers een 7 punten achterstand in de derde set weg, maar verloren de set helaas toch met 23-25. VV Utrecht was daarna uitgeput. De servicedruk viel weg en NOVO kon haar eigen spel enigszins oppakken en alsnog een punt van de koploper afsnoepen.

Volgende week zaterdag om 15:30 komen de jonge heren van Shot uit Culemborg op bezoek op Sportpark Duinwetering. Dit team kijkt vanaf de derde positie in de poule nog naar boven, maar NOVO verwacht weer compleet te zijn en heeft weer zin in een overwinning.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in