Noordwijk – De volleybaldames van het eerste team van NOVO uit Noordwijk reisden afgelopen vrijdagavond af naar Rijswijk om de kampioenstitel in de wacht te slepen. De taak was 1 set te winnen van de geduchte nr.2 in de competitie: InterRijswijk D4. De eerste set ging erg gelijk op, met sterk volleybalspel aan beide kanten van het net. Halverwege de set leek NOVO de winst naar zich toe te trekken, maar uiteindelijk pakte InterRijswijk het eerste punt (setstand 25-19).
NOVO D1 had zichzelf wel lekker in de wedstrijd gespeeld, ondanks de aanwezigheid van de vele enthousiaste thuissupporters. NOVO D1 opende de tweede set dan ook sterk, hoewel dit nog niet direct resulteerde in een grote voorsprong in punten. Het werd een spannende set met veel mooie acties over en weer. Tot Lani van Schie aan service kwam op het einde van de set (20-19). De Rijswijkers hadden geen goed antwoord op haar harde sprongservice en NOVO D1 liep uit tot 24-20. InterRijswijk kwam nog 1 keer aan service maar het mocht niet baten: NOVO D1 won de set met 25-20 en sleepte daarmee de felbegeerde kampioenstitel in de wacht. Hiermee stelt NOVO D1 zich overtuigend kandidaat voor het spelen in de promotieklasse vanaf seizoen 2022/23.
OPROEP: Spelers gezocht!
Naast een damesteam in de promotieklasse, komen er ook damesteams uit in de 2e en 3e klasse. Lijkt het je leuk om (weer) te gaan volleyballen? Stuur dan een mailtje naar [email protected] en wie weet tot ziens in de zaal (Sporthal Duinwetering) of op het strand.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in