Noordwijk – Nadat de volleyballers van NOVO een week eerder tweemaal alles uit de kast haalden voor spectaculaire wedstrijden tegen de koploper, toonden de heren zich afgelopen weekend ver beneden hun eigen niveau. Afgelopen zaterdag ontvingen zij het 3e team van Zaanstad en verloren met 2-3.
Coach Kees van de Meent kende zich gelukkig met het eerder vertoonde spel tegen de koploper en ook deze zaterdag lieten zijn heren gelijk zien dat het de betere van de twee zou kunnen zijn. De Noordwijkers wonnen de eerste set met een ruime 25-16, maar zonder een spreekwoordelijke vlam in het veld. Daar tegenover had Zaanstad niets te verliezen en speelden zij de wedstrijd vrijuit door. Vanaf de 2e set liep NOVO tegen zichzelf aan. Zij verloren deze set met 18-25. Ook daarna kreeg Van de Meent geen van zijn spelers op niveau, alleen servicebeurten van Joost van Anrooij en Tom van de Meer wisten in enkele sets het verschil te maken. De 3e set werd ternauwernood gewonnen met 25-23 en in de 4e set werd een matchpoint verspeeld en verloren met 25-27. De 5e set bleek ten goede te komen aan Zaanstad met 13-15 en liet zo een teleurgesteld NOVO met slechts 2 punten thuis.
Gemini-Kangeroes, de andere concurrent in de degradatiezone, liet zich in Voorschoten overklassen met 0-4 door Protos, waardoor NOVO alsnog omhoog kan blijven kijken. Volgende week mag in Nieuwegein tegen de nummer 6 NVC punten gehaald worden, waar thuis in een spannende wedstrijd met 1-3 verloren werd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in