NOVO op koers voor winterkampioenschap

Noordwijk – De heren van volleybalvereniging NOVO traden afgelopen zaterdag op Sportpark Duinwetering aan tegen Limes uit Vleuten. Een onbekende voor NOVO, maar met bekende spelers. Wederom kon NOVO met veel plezier het spel maken en de tegenstander ontwrichten.

Vanaf de start wist NOVO servicedruk uit te voeren en liet Limes niet in haar spel komen. Limes kon met de vedette Rick Wiggers en een boomlange middenspeler af en toe langszij komen, maar ze waren niet opgewassen tegen het werk-elan van de Noordwijkers. Diverse rally’s werden in het voordeel van NOVO beslecht. De eerste twee sets waren dan ook gelijk aan elkaar en door NOVO gewonnen met 25-18. De derde set wist NOVO niet snel af te maken en liet Limes 5 setpunten wegsnoepen, maar won deze alsnog met 25-21. In de vierde set kwam Limes niet meer aan zet. Met veel combinatiespel werd de blokkering van Limes zoek gespeeld en kon NOVO doorstomen naar een 25-12 overwinning.

Met de 5 punten voert NOVO de poule weer aan en kan de eerste seizoenshelft volgende week vrijdag tegen Leython in Leiderdorp afsluiten als Winterkampioen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in