Noordwijk – Thor uit Bergambacht moest zaterdag als oude bekende het onderspit delven in Noordwijk, het werd 3-1. Na een paar jaar afwezigheid in de 3e divisie waren het bekende gezichten die tegenover elkaar in het veld stonden. 

Novo wist vanaf het begin de scherpte in de services te krijgen en daarmee uit te lopen naar 12-7, daarna bracht Thor weerstand met harde services. Desalniettemin wist NOVO de draad op te pakken en de set naar zich toe te trekken met 25-20. Daarna raakten de Noordwijkers in een dipje en kon Thor gelijk oplopen en uiteindelijk een voorsprong nemen naar 19-23. Aan het einde van de set klonk het gezang van NOVO luidkeels door Sportpark Duinwetering. Maar Thor liet zich niet van de wijs brengen en hield de set in eigen hand met 21-25. Het gezang luidde wel het vervolg van de wedstrijd in. De 3e en 4e set gingen beide met 25-21 naar NOVO. Het volleybal was niet hoogstaand, maar de Noordwijkers waren toe aan een gewonnen wedstrijd en beleefden daar veel plezier aan.

Volgende week zaterdag 19 oktober om 15:30 mogen de heren Waterlanders uit Nieuwkoop ontvangen. Een team wat al jaren een vermakelijke wedstrijd oplevert tegen NOVO. 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in