Foto PB

Noordwijk – Maak van de oude NRB-locatie een plek, waar rolstoelgebruikers van het strand kunnen genieten.

Dit pleidooi houdt PUUR-fractievoorzitter Taetske Visser richting het college van burgemeester en wethouders. ,,Met de opening van het nieuwe permanente NRB/ZVN-paviljoen in mei kan de oude NRB-locatie een nieuwe bestemming krijgen. Rolstoelgebruikers kunnen daar lekker uitwaaien of onder een luifel beschermd tegen de zon zitten.’’

De oude NRB-locatie kan wat Puur betreft ook geschikt gemaakt worden voor de Stichting Outdoor4Disabled, die al langer op zoek is naar een uitvalsbasis aan het strand, zodat van daaruit stranduitjes met elektrische strandrolstoelen georganiseerd kunnen worden. PUUR zal dit voorstel dinsdagavond officieel indienen tijdens de raadsvergadering.

4 REACTIES

  1. Hier ben ik ook bang voor.En mensen vul die vragenlijst in via de gemeente. Hier kan men aangeven wat er met het strand moet gebeuren.

  2. Ze moeten zorgen dat de mensen op het harde zand kunnen komen met hun rolstoel er is geen afrit die zo lang is .Ik heb ze van de zomer met de strand rolstoel gezien naar beneden gaat het we maar om hoog is een worstel partij de beton platen moeten veel langer en niet voor alleen rolstoel gebruikers maar ook voor mensen die slecht ter been zijn .want die willen ook wel eens met hun benen in het kuur water.Maar ja de gemeente heeft de plank mis geslagen we hadden een mooie uitkijk post maar daar zetten ze een flat gebouw voor. En Jan ga jij maar lekker zitten bij een paviljoen denk je nu echt dat ieder een maar geld heeft om daar te zitten .En dan die herrie van de muziek .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in