Noordwijk/Noordwijkerhout/De Zilk – Leentje van der Veek uit De Zilk heeft zich terug getrokken als kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen. Zij stond op nummer 7 van de kieslijst van Puur. “De partijcultuur past niet bij mij. Daarnaast voel ik mij onvoldoende gehoord binnen de partij.” Van der Veek had zich onder meer willen inzetten voor onderwijs, begeleiding en ondersteuning voor leerlingen die een leerachterstand opgelopen hebben door de coronacrisis. Het terugtrekken verraste de partij. Er waren geen signalen dat ze het niet naar haar zin had. Daar is Van der Veek het niet mee eens. De partij heeft inmiddels een nieuwe nummer 7: Karim Lamdini uit Noordwijkerhout.

4 REACTIES

  1. Welk een onveilige cultuur hangt er binnen PUUR, dat een jonge (22 jaar oude) vrouw zich dusdanig niet prettig voelt in de korte samenwerking die zij nu ervaart, dat ze zich genoodzaakt ziet zich terug te trekken? Dit lijkt me een serieus signaal, waar onderzoek naar gedaan zou moeten worden. Benieuwd of de burgemeester dit oppakt!

  2. Bruisend Noordwijk, Puur…..Twee volkomen overbodige partijen waarin veel onderling gedoe. Geeft de kiezer weinig tot geen vertrouwen om op te stemmen. Niet doen dus!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in