Noordwijkerhout – De fractie van NZLokaal heeft zaterdag kort na het afbranden van de Schelft al laten weten dat ze zo snel mogelijk sloop en herbouw willen. Noordwijkerhout verliest in De Schelft een sporthal, zwembad, theaterzaal en ontmoetingsruimte. Het was onder meer de grote feestlocatie voor carnavalsvereniging de Kaninefaaten. NZLokaal wil dat alle faciliteiten en functies weer terug komen in een nieuw gebouw. De Schelft stond al op de politieke agenda. Er was al een onderzoek gaande naar de toekomst van de Schelft: opknappen leek te duur. Nieuwbouw of de activiteiten elders onderbrengen leek de keuze voor de politiek te worden. Die vraag moet door de brand nu eerder beantwoord worden.

Lees hier alle berichten over de Schelft

4 REACTIES

  1. Wat een enorm drama voor Noordwijkerhout! Maar laat iedereen niet in problemen maar in oplossingen denken.
    De Schelft was behoorlijk verouderd en eigenlijk niet meer van deze tijd, dus wellicht goed om snel plannen te maken (als die er al niet zijn) om van de nood een deugd te maken.
    Een mooie nieuwe sporthal naast VVSB bijvoorbeeld, met wellicht een nieuwe school (er is momenteel ruimtegebrek bij alle bestaande scholen), een nieuwe fitness honk met fysiotherapie, ruimtes voor diverse verenigingen en een mooi parkeerterrein (of garage) etc. etc.
    Noordwijk kan zich hier een dienst bewijzen door dit met beide handen op te pakken en zich nog meer op de kaart te zetten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in