Noordwijk – Sportbedrijf Noordwijk organiseert in oktober weer een nieuwe editie van de Spring op je Fietsmaand. Gedurende 4 weken worden er allerlei activiteiten omtrent fietsen georganiseerd in de gemeente Noordwijk, waarbij het thema veiligheid centraal staat.

De feestelijke opening vindt plaats op woensdag 5 oktober. Tussen 13.30 en 15.30 uur kunnen basisschoolleerlingen, op de parkeerplaats van Sportpark Duinwetering in Noordwijk, meedoen met diverse activiteiten. Zo zijn er speciale fietsen aanwezig, zoals een hobbel- en achteruittrapfiets. Ook deelname aan een culturele activiteit is mogelijk.

Inschrijving voor deze feestelijke opening is mogelijk voor de doelgroep 6 tot en met 12 jaar via de website www.noordwijkactief.nl.

1 REACTIE

  1. Als de gemeente even tijd heeft er zijn fietspaden die overwoekerd worden van het vuil overhangende takken gras en veel bladeren .Fietspaden aanleggen is niet zo moeilijk maar schoonhouden blijkbaar wel .Even de handen uit de mauwen dat we in oktober op een schoon fietspad rijden .En mensen doe een helm op dat scheelt het zieken huis weer een hoop werk .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in