Sassenheim – Na drie succesvolle edities wordt op zondag 2 september voor de vierde keer het Oldtimerfestival georganiseerd in Park Rusthoff. Autoliefhebbers uit Sassenheim en van ver daarbuiten krijgen een diverse groep van historische vervoersmiddelen te zien.

Er zijn automobielen uit een ver verleden, maar ook brommers, motoren en brandweerauto’s. Ook zijn er kraampjes waar spullen worden verkocht en geeft rock-‘n-rollband Mainline 55 een optreden. Voor de kinderen staat er een springkussen en er is een Foodplaze waar kan worden gegeten.

Van 12.00 tot 16.00 uur staan de oldtimers in Park Rusthoff in Sassenheim. Om 13.00 uur start er een auto-oldtimerrit aan de J.P. Gouverneurlaan. Nieuw is dit een rit met ouderwetse brommers. Deze tocht start om 14.00 uur vanaf het Boschplein. Na afloop worden de historische brommers opgesteld bij de hoofdingang van het park.

Voor het stellen van vragen en/of inschrijving zijn twee contactpersonen beschikbaar: John van Beek (06-39021399) en Ton Wijsman (06-51153417). Ook kan iedereen terecht op de website: www.parkrusthoff.nl.

1 REACTIE

  1. Misschien een goed idee om de voorzitter van de organisatiecommissie Ton Wijsman in de week voor 2 september te vragen voor een interview op BO over het Old Timer Festival. Er valt heel wat meer te vertellen over dit prachtige evenement. Zijn telefoonnummer is hierboven al vermeld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in