Omgevingsmanager gestart in Teylingen

Teylingen – Sinds kort heeft de gemeente Teylingen een omgevingsmanager voor bouwprojecten die de communicatie en informatievoorziening richting inwoners moet verbeteren.

Vorig jaar constateerde de gemeenteraad van Teylingen dat er verbetering moest komen in de regie, organisatie en communicatie rond bouwprojecten. Dit nadat er verschillende keren fricties waren opgetreden tussen enerzijds ontwikkelaars en uitvoerders van bouwprojecten en anderzijds inwoners die vragen hadden of overlast ondervonden van bouwprojecten. Sinds 1 april is Ans Romijn aangesteld als omgevingsmanager om verbetering aan te brengen in de geconstateerde problemen.

Tijdens een presentatie voor de gemeenteraad gaf Romijn aan dat zij in de afgelopen periode al bezig is geweest met een aantal projecten. Zo heeft zij bemiddeld rond de plannen voor de bouw van Gezinshuis Alas aan de Componistenlaan in Voorhout, en is ze betrokken bij de bouwplannen voor de nieuwe Dirk-supermarkt in Sassenheim en de projecten Groot Seminarie en Hof van Liduina in Warmond.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in