Foto: archief

Noordwijk – Een vader en zijn jonge dochter zijn zaterdag rond 15.00 uur uit de zee gered door omstanders. Dat meldt de KNRM. Dat gebeurde ter hoogte van de Duindamseslag. De reddingsbrigade (NRB) was als eerste hulpdienst ter plaatse en heeft zich over de twee slachtoffers ontfermd. Niet veel later kwamen ook de politie, ambulancedienst en het KNRM kusthulpverleningsvoertuig ter plaatse. De twee slachtoffers zijn ter plaatse gestabiliseerd en met het KNRM-voertuig naar de ambulance overgebracht. De ambulance heeft de slachtoffers met spoed naar het ziekenhuis overgebracht. Het is onbekend hoe het nu met ze is.

4 REACTIES

  1. Is er geen bewaking op de Duimdamse slag dan dat is toch ook strand van Noordwijk als bad plaats hoort daar toch de hele zomer mensen te zitten dan maar betaalde reders daar neer zetten en andere onnuttige dingen maar korten .De mensen die hier op vacantie komen betalen toch allemaal toeristen belasting .En net als in de zuid is ook geen post dat hoort toch ook bij Noordwijk .En je mag als gast toch verwachten en als inwoner van Noordwijk dat er in de zomer toch een bezetting is al is het slecht weer .

  2. Als je in Spanje of Frankrijk naar strand gaat zit er altijd bewaking en niet alleen bij grote stranden .Maar hier geven ze liever geld uit aan parkeerplaatsen en andere snuisterijen je kan ook de gemeente werkers die op wacht geld lopen langs de ze laten lopen .Of die vrijwiligers ook een bedrag geven .Dat kan makkelijk uit de pot toeristen belasting .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in