Mariëngaerde gaat verder als Marius en telt 107 huurappartementen (foto's Rose Marie Keijzer)

Warmond – Twintig Warmonders en basisschool de Buitenplaats maken zich grote zorgen over de verkeersveiligheid en parkeerproblemen rond de realisatie van 107 huurappartementen op de locatie van het voormalige Mariengaarde aan de Bisschopslaan in Warmond.

Hun zorgen hebben zij verwoord in een brief aan het college en gemeenteraad. Ze willen graag weten hoe het tekort aan parkeerplaatsen wordt opgelost en waarom de parkeernorm is aangepast. Ook de verkeerstoename op zowel de Bisschopslaan als de Laan van Oostergeest richting de Herenweg is een punt van grote zorg.

De Warmonders en Basisschool de Buitenplaats verwachten van het college en raadsleden zo snel mogelijk antwoorden op bovenstaande genoemde knelpunten, voordat er sowieso groen licht gegeven gaat worden voor deze plannen. Genoemde plannen voor deze ontwikkeling liggen op dit moment nog ter procedure.

Lees hier de brief van de bezorgde Warmonders: https://docs.google.com/document/d/158yUpNb9voq2o22gSL2T0qP1rPHvcTHghOL1rdBcydA/edit?usp=sharing

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in