Foto: petities.nl

Hillegom – De initiatiefnemer, die van Landgoed de Zuilen ‘de mooiste plek in Hillegom’ wil maken, vraagt de gemeenteraad om hulp. 

Nadat hij zijn plannen voor de heropening van Landgoed de Zuilen had onthuld, kwam hier veel kritiek op van omwonenden. Het gemeentebestuur had deze man geadviseerd, om met de omwonenden persoonlijk in gesprek te gaan. Maar een huis-aan-huis afgeleverde brief leverde helemaal geen reacties op, zo krijgen de raadsleden te lezen. 

De initiatiefnemer: ,,Blijkbaar zijn de buren alleen bereid actie te ondernemen wanneer zij denken te kunnen klagen over De Zuilen. Ik kan dus tot nu toe alleen maar concluderen dat er geen enkele intentie bestaat om gemeenschappelijk grond te vinden naar een oplossing te zoeken. Ik vraag mij af wat de gemeenteraad van Hillegom hier verder in zou kunnen betekenen.’’

1 REACTIE

  1. Landgoed De Zuilen is inderdaad een unieke plek en een geweldige aanvulling voor Hillegom en omstreken. Het is triest te moeten constateren, dat dit door enkele omwonenden wordt gedwarsboomd. Men ontneemt de gemeenschap van Hillegom en wellicht van andere omliggende gemeenten het plezier om er een kop koffie te halen en te genieten van de omgeving. Met elkaar in gesprek gaan is absoluut het minste wat men zou kunnen doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in