Lisse – Inwoners van Lisse maken zich zorgen over de plannen voor de bouw aan de Ruishornlaan bij de Greveling. Woensdag vergaderde de politiek over de plannen. Het college heeft het voornemen om aan de Greveling een Knarrenhof en appartementen voor jongeren te bouwen, met elk 40 woningen. Veel omwonenden zien gebouwen van zes verdiepingen en met beperkt groen rondom niet zitten.

Verschillende Lissenaren snappen niet waarom zij niet mochten meepraten over de plannen van de gemeente. De wethouder geeft aan dat het inwoners mogen meedenken wanneer het huidige plan voor de Grevelingen-Zuid door de raad is goedgekeurd. Een definitief besluit over de bouwplannen voor Greveling-Zuid wordt op donderdag 16 december genomen in de raad.

1 REACTIE

  1. Bij de verkiezingen mooie woorden, maar daarna is de burger weer snel vergeten. Er zou participatie zijn met de bewoners, nou die is er dus niet geweest. Guus Mesman vond Acht hoog ook wel kunnen Jammer dat hij zijn verleden vergeten is bij de flats rond de ooievaarstraat/ruysdaelplein jaren terug

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in