Bollenstreek – De laatste live-uitzending van BoBizzNizz in 2019 is aanstaande woensdag. uitgenodigd is Arnoud Vermeulen van de Koffiemeulen. Hij opende recent maar liefst twee nieuwe vestigingen. Dat is nog eens ondernemen!

De aanpak van criminaliteit staat hoog op de agenda en dat is ook hard nodig. Vooral drugscriminaliteit speelt ook volop in de Bollenstreek. Niet alleen de overheid heeft er last, ook ondernemers. Want wat als er een hennepplantage in jouw huurpand zit en hoe voorkom je dat? Of jouw afnemer wil alleen met contact geld betalen. Hoe voorkom je witwassen? Met adviseur Nils Krüger en Hillegomse burgemeester Arie van Erk gaan ze over deze problematiek in gesprek.

Tenslotte is financieel specialist Hans van Schie te gast. Met hem praten de programmamakers over de eindejaarstips voor 2019 en over de belangrijkste wetswijzigingen voor 2020. Wat moet je nog dit jaar doen en wat komt er volgend jaar weer op het bordje van de ondernemers?

Kortom, heel veel informatie voor ondernemer in BoBizzNizz, het zakenradioprogramma van Bollenstreek Omroep. Het is te beluisteren op woensdagavond om 20.00 uur, via 105.3 FM. Luister elke uitzending terug via http://soundcloud.com/bobizznizz.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in