Noordwijk – De gemeente en ondernemers gaan een samenwerking aan dat leidt naar het Keurmerk Veilig Ondernemen voor Noordwijk aan Zee en Noordwijk Binnen. Ondernemers, gemeente en andere betrokkenen deden onlangs een schouw in de winkelstraten van Noordwijk. Men bekeek en sprak over veiliger laden en lossen, weg met foutparkeerders, onkruid op de stoep en muur en meer zaken. De afspraken die de instanties en ondernemers maken komen in een convenant te staan. Dat convenant moet leiden tot een keurmerk veilig ondernemen. Het centrum in Noordwijkerhout heeft dit keurmerk al.

2 REACTIES

  1. En daar wordt niks mee gedaan ben al jaren bezig met fout parkeerders op het zebrapad in de Raadhuis straat er wordt echt niks aan gedaan ik heb al tientallen foto’s gestuurd naar het gemeentehuis niks ze zitten daar met hun ogen dicht vrachtwagens van 20 meter lang die een uur staan te lossen de hele kern van Noordwijk binnen is toch niet geschikt voor een action en een pizza boer met een nog grotere wagen je kan wel plannen maken maar als je er niks mee doet laat het dan . Er is helemaal geen beleid op die Voorstraat plannen maken en er niks mee doen verkeers circulatie plannen er zijn er al drie gemaakt klauwen met geld ge kost wat is er veranderd niks .

  2. Hebben ze ook op de strandopgangen de grote vrachtwagens zien rijden die de strandpaviljoens bevoorraden? Of wordt daar pas iets aan gedaan als er een ernstig ongeluk gebeurd is? Of hoeft het daar niet veilig te zijn, maar in de Hoofdstraat wel?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in