Bollenstreek – De overkoepelende organisatie voor ondernemersverenigingen in de Bollenstreek, Bedrijfsleven Bollenstreek, komt in actie omdat ze de bereikbaarheid van de Bollenstreek beter willen. Ze hebben de mening gepeild van ondernemers. Die laten weten vast te lopen met hun transport, hun bereikbaarheid voor klanten en leveranciers. Ook is de bereikbaarheid voor personeel een probleem. Ze hebben nu de problemen in kaart gebracht en dat is onderwerp van gesprek met diverse overheden. In het noorden van de Bollenstreek wordt gekeken naar een aansluiting van de snelste uitweg vanaf Noordwijk, de N206 naar het knooppunt N207/A4 en A44 in de Haarlemmermeer. Het verbetergebied start bij de versmalling van de N207 voor de Hillegommerdijk. Om bij de N206 te komen moeten de Ringvaart, N208, spoorlijn en Haarlemmertrekvaart worden gepasseerd. In het zuiden van de streek gaat het om het beter begeleiden van de verkeersstroom door gedeeltelijke aanpassing van bestaand wegdek en op een aantal plaatsen een nieuwe aansluiting. Hier wordt sterk rekening gehouden met de toekomstplannen voor bedrijventerreinen en woningbouw in dit gebied.

4 REACTIES

  1. Heel het westen is vol en met de provincie noord en zuid Holland hebben het jaren laten versloffen .Alleen maar huizen bouwen en grote hallen maar vergeten dat daar ook verkeer bij is gekomen een dikke misser .

  2. Dit is een egoïstisch plan uit Noordwijk dat niet gunstig is voor de ontsluiting van Lisse en Hillegom.Hier zijn Hillegom en Lisse niet mee geholpen.
    Dit is alleen het verleggen van de knelpunten .
    Noordwijk is niet alleen de Bollenstreek.

  3. Beste Hans, wat een Calimero effect. Hier heeft Noordwijk, Noordwijkerhout en de Zilk echt geen hand in gehad hoor. Sterker nog ze zijn gewoon buitenspel gezet door de provincie Noord Holland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in