Noordwijk – Commissaris van de Koning Jaap Smit was vrijdag in Huis ter Duin te gast bij Koninklijke Horeca Nederland (KHN) afdeling Noordwijk om de ondernemers een hart onder de riem te steken. Smit sprak zijn waardering uit voor ondernemers die alles op alles zetten om de boel overeind te houden en met creatieve oplossingen binding houden met klanten en zo ook iets doen om aan inkomsten te komen. De ondernemers lieten weten dat reserves verdampen, compensatieregelingen zijn niet afdoende. Op de lange duur worden de mentale effecten zwaarder. Vooral horeca-ondernemers hebben behoefte aan perspectief en ook na opening met beperkingen zal er een herstelplan nodig zijn. De landelijke KHN heeft afgelopen week een eigen routekaart aangeboden aan de Tweede Kamer.

De ondernemers werden vertegenwoordigd door Coen Bouwmeester (Het Koffiehuis), Jean-Paul Hassing (Hotel de Koningshof), Nico Tetteroo (Hof van Holland), Pieter van der Geest (Café Van der Geest), Alexander Balk (Alexander Hotel & Alexander Beach Club) en Stephan Stokkermans (Huis ter Duin, tevens voorzitter van KHN Noordwijk).

1 REACTIE

  1. Die commissaris moet eens met de gewone mensen praten want alles gaat omhoog er zijn zat gezinnen die ook de eindjes aan elkaar moeten knopen .Je hoort hier in Noordwijk alleen maar over de horeca.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in