Woensdag werd er nog gebouwd aan de startlocatie in Lisse.

Lisse – Veel ondernemers in Lisse zijn niet op de hoogte gebracht van de afsluitingen van de Heereweg voor de Duin en Bollen Vierdaagse. Ondernemers kunnen hun pand slecht bereiken en hebben zich ook niet kunnen voorbereiden op de mogelijk extra klanten.

Burgemeester Spruit is niet blij met de communicatie van de organisatie van de vierdaagse. Dat heeft zij woensdag laten weten na vragen van Nieuw-Lisse. In de evaluatie zal ze de organisatie hierop stevig aanspreken.

2 REACTIES

  1. Dat de ondernemers niet op de hoogte gebracht zijn van de afsluiting van de Heereweg is natuurlijk niet goed, maar je kan je zaak ook via een andere weg of wegen bereiken. Dat ze zich niet konden voorbereiden op de mogelijk extra klanten is onzin. Dat is spijkers op laag water zoeken. Er stond regelmatig informatie over de Vierdaagse, alsmede informatie over het parcours, in de weekbladen. Elk groot nieuw evenement heeft kinderziektes en beginnersfouten in de regie en organisatie. Het lijkt me daarom nogal overdreven dat burgemeester Spruit de organisatie ” stevig” gaat aanspreken in de evaluatie van het evenement.

  2. André ben her volledig met je eens. En volgens mij geeft de gemeente daar een vergunning vooraf dus ook voor het afsluiten van straten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in