Noordwijk – Als het aan de NOV in Noordwijk en Noordwijkerhout ligt, worden de parkeertarieven in Noordwijk aan Zee verlaagd naar € 1 per uur en blijven de tarieven in Noordwijkerhout en Noordwijk-Binnen ongemoeid.

In een brief aan B&W en de gemeenteraad keren zij zich tegen de door Noordwijk voorgestelde aanpassingen in de parkeernota 2020. Daarin gaan de parkeertarieven vooral omhoog. Volgens de ondernemers jaagt dit de bezoekers weg.

In een tijd waarin horeca, toerisme en retail het zwaar heeft, zou Noordwijk er alles aan moeten doen om de lokale economie te stimuleren, aldus de NOV.

1 REACTIE

  1. En ja, het is al geschied. De Bewonersvergunning gaat van 20 naar. schrik niet, 50 euries. VIJFTIG. Een verhoging van een kleine 150%!!!! Schandalig en zéér nadelig voor de Noordwijkers. Dit zijn mijns inziens dan ook ongeoorloofde en op geen enkele manier goed onderbouwde wijzigingen in de parkeertarieven. En het alternatief om dan maar weer via de automaat of een parkeer-app te betalen wordt ook meteen de grond ingeboord door de al aangekondigde verhoging van alle tarieven. Het wachten is ook op de volgende verhoging van het tarief van de parkeergarage van de Kerkstraat. Zullen de winkeliers ook heel blij mee zijn. Gefeliciteerd meneer de wethouder, u zal nog heel veel kritiek te verduren krijgen, en zeer terecht natuurlijk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in