Bollenstreek – Het ondernemersprogramma BoBizzNizz keert woensdag 5 september om 20.00 uur terug bij Bollenstreek Omroep. Het team is weer helemaal klaar voor een nieuw seizoen radio voor en door ondernemers. En dat is meteen te merken. Het programma is opgefrist en verhuisd naar de woensdagavond. We beginnen met enkele oude bekenden als gast. Henk Griffioen (That’s Lease, Sassenheim) en Hans van Schie (InitiatiefRijk Hillegom) blikken met het team terug en vooruit en geven hun visie op de economie. Het tafelgesprek gaat over de horeca in de Duin-en Bollenstreek. Na een matig voorjaar willen horeca-ondernemers nog wel eens klagen. Maar wat een zomer hebben we achter de rug?! Wekenlang droog en warm weer. Dan is er niks meer te klagen, of toch wel. Want hoe hou je alle ballen bij zo’n mooie zomer in de lucht. En hoe kom je aan goed personeel? Hierover praten we met horeca-ondernemers Robin Schrijer (Groothandel Schrijer Horeca, Lisse), Mariska van der Hulst (De Heerekamer, Lisse) en als het lukt een strandpaviljoenhouder.

Tenslotte gaat BoBizzNizz werken met een team van specialisten. In elke uitzending belicht 1 van deze specialisten een voor ondernemers interessant onderwerp. Deze keer komt advocaat Vincent Breedveld (DayOne Legal) langs om ons bij te praten over de werking van de AVG in de praktijk. De eerste boetes zijn inmiddels uitgedeeld.

Kortom veel ondernemers te gast en als vanouds wordt het programma gemaakt door ondernemers Ed Slobbe (Optimaal Werk), John van der Tol (Zaken voor Zaken) en Dennis van der Voort (KIEN OndernemersAdvies). Techniek en muziek is in de vertrouwde handen van Peter Kapel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in