Noordwijkerhout – De Noordwijkerhoutse Ondernemersvereniging keert zich faliekant tegen de komst van een coffeeschop in het centrum.

Dat laat voorzitter Pieter van der Geest weten in een brief aan het college van burgemeester en wethouders. ,,Een coffeeshop in het centrum van Noordwijkerhout draagt naar onze mening op geen enkele wijze bij aan een positieve uitstraling en een fijn en uitnodigend winkelklimaat. Welke ondernemer wil een coffeeshop als (over-)buurman?”

Tijdens gesprekken met andere ondernemers heeft Van der Geest volgens eigen zeggen ‘louter ontsteltenis, afkeuring en bezorgdheid’ gehoord van collega-ondernemers. Hij vraagt het gemeentebestuur ‘met klem’ om het besluit in de APV (Algemene Plaatselijke Verordening) te handhaven, om coffeeshops in de gemeente Noordwijk niet toe te staan.

3 REACTIES

  1. Alstublieft GEEN koffieshop in Noordwijkerhout!Moet de boel nog meer verloederen?We willen winkels!Dus graag daar iets aan doen.De huren die ze vragen zijn niet meer normaal terwijl er zo.n leegstand is.Eeuwig zonde!Waar is die tijd gebleven dat we “gezellig”in dorp gingen winkelen?En op Vrijdagavond,koopavond naar dorp.Mis dat enorm..en zal vast niet de enige zijn.

  2. Is dit een ongewenst gevolg van groter willen worden? Klein Noordwijk en klein Noordwijkerhout was wat dit betreft zo gek nog niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in