Noordwijk – Het onkruid groeit rijkelijk rondom het gemeentehuis in Noordwijk. Het ergert verschillende politici inmiddels dusdanig dat het op de politieke agenda staat.

Fractievoorzitter Van Bockhove (Lijst Salman Noordwijk) boorde het probleem aan tijdens de besprekingen van de Programmabegroting 2022. “Het is schandalig, hoe vol het staat. Als je hier aan komt rijden, durf je niet naar de grond te kijken.” Van Bockhove wil dat er een deskundige wordt ingehuurd, die advies kan geven om het onkruid beter te bestrijden.

Wethouder Theo Alkemade liet weten, dat hij graag met Van Bockhove een rondje door het dorp loopt om te kijken naar de onkruidrijke gebieden.

7 REACTIES

  1. Doe dan ook een rondje in de Schans, rondom de plantaan en de bovengrondse afval bak, waar het nog steeds niet lukt om daar een fatsoenlijk plantsoentje van te maken. Of denkt de Gemeente drie keer geprobeerd laat nu maar zitten. Hetzelfde geldt voor de gerende strook, achter de
    Schans, ook een plansoentje niet met planten of struiken maar merendeels onkruid.

  2. Het onderhoud van het openbaar groen laat op steeds meer plaatsen te wensen over . Het lijkt wel een soort sterfhuis constructie met dit beleid. Groen aanleggen en er verder niet naar omkijken. Alleen de middenbermen van de doorgaande wegen met vaste planten (wat een duur onderhoud vergt, arbeidsintensief!!) Dit lijkt erop dat dit de schijn op moet houden van onze Kuhroord badplaats.

  3. Ja dat krijg je dat hele gemeentehuis zit vol met ambtenaren maar de mensen die de boel schoon maakte zijn de laan uit gestuurd .Nee overal op bezuinigen .kijk maar alle toegangswegen borden op de fiets paden zijn niet meer te lezen van de groene aanslag en dan de fietspaden zijn overwoekerd van het gras en overhangende takken .Met andere worden het is niet alleen bij het gemeente huis mnr Bockhove en dat het je nu pas opvalt dit is al jaren aan de gang .

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in