Noordwijk – De politie verrichtte afgelopen weekend een aantal aanhoudingen in het centrum. Zo werd een portier van een discotheek aan de De Grent mishandeld nadat hij een bezoeker er uit had gezet. Een 21-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats werd aangehouden. Een 38-jarige Noordwijker werd ook uit een kroeg op De Grent gezet omdat hij binnen de orde verstoorde. Toen politieagenten aankwamen, richtte de verdachte zijn agressie op de politie en uitte diverse grove beledigingen naar hen. De agenten hielden de man hierop aan waarna deze zich tegen zijn aanhouding begon te verzetten.
Een 32-jarige man zonder vaste woon- en verblijfplaats werd aangehouden op verdenking van mishandeling. De man stak zijn middelvinger op naar een passant en toen die daar wat van zei, ontving deze een stomp in zijn gezicht.

In totaal werden er 15 bekeuringen uitgedeeld. Mensen ontvingen een bekeuring voor zaken als:
– Wildplassen
– Stoppen met een personenauto op fietsstrook
– In het openbaar alcohol nuttigen
– Hinderlijk wijze ophouden / opruiend gedrag vertonen

3 REACTIES

  1. Hier in de Raadhuistr parkeren ze waar ze zin in hebben .De vrachtwagens parkeren op de stoep en zeebra .Er is nog geen vrachtwagen bekeurd .Als er wat loos is op de grend zijn ze er als de kippen bij .En daar moet geld in gestoken worden om nog meer rotzooi te krijgen lekker dood laten bloeien en slopen die zooi .Voor nieuwe huizen voor Noordwijks woningzoekende.

  2. Huh? Precies hetzelfde bericht als een of twee weken geleden?
    En ‘anoniem’ mannen zijn geen honden hoor, ze kunnen net als vrouwen gewoon ergens een toilet opzoeken!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in