Onrustige uitgaansavond in Noordwijk

Noordwijk – De eerste horeca-avond in Noordwijk, vrijdag, verliep door een aantal incidenten, stormachtig. Dat meldt de politie. Ambulance en politie kregen meerdere meldingen van vechtpartijen waarbij gewonden zouden zijn gevallen. Dat er in sommige situaties rake klappen waren gevallen was duidelijk, aldus de politie. Twee slachtoffers konden ter plaatse door ambulancepersoneel worden behandeld, maar hoefden niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis. Enkele tientallen horecabezoekers gaven de hulpverleners maar weinig ruimte om hun werk te doen. Het bij sommige mensen excessief alcoholgebruik zal daar vast een rol in hebben gespeeld, meldt de politie. Met ondersteuning van politie-eenheden uit Wassenaar, Leiden en de Bollenstreek kon de rust weer worden hersteld en bezoekers van het horecagebied gemaand worden naar huis te gaan.

3 REACTIES

  1. Excessief drankgebruik…..tsja…
    de barkeepers blijven ook maar doorschenken als iemand al duidelijk dronken is. Omzet gaat blijkbaar voor gezond verstand.

  2. Ik lees weer niks over arrestaties. Of moeten we weer begrip hebben voor die arme jeugd omdat ze zolang last heeft gehad van COVID.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in