Teylingen – Werkgroep Teylingen Fairtrade, wereldwinkel Sassenheim en de bibliotheken binnen de gemeente Teylingen organiseren vanwege de Fairtrade Week een teken/ontwerp wedstrijd. Tijdens deze week, tussen 29 oktober en 6 november, kunnen mensen hun eigen wikkel ontwerpen voor een Tony’s chocolade reep.

Het thema van het ontwerp draait om Fairtrade en klimaat. Door het meedoen aan deze wedstrijd, steunt Fairtrade de kleinschalige boeren in Azië, Latijns-Amerika en Afrika die worden getroffen door klimaatverandering.

Alle ingezonden ontwerpen zullen door een jury worden beoordeeld en het mooiste wordt bekroond tot winnaar. De prijs is natuurlijk een reep Tony’s Chocolonely met eigen ontworpen wikkel.

Tekenbladen zijn vanaf vrijdag te verkrijgen bij de bibliotheken van Sassenheim, Voorhout en Warmond en in wereldwinkel Sassenheim. In de bibliotheken liggen er tijdens de herfstvakantie allerlei knutselspullen klaar. Het ontwerp moet uiterlijk 5 november ingeleverd worden bij wereldwinkel Sassenheim.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in