Foto PB

Noordwijk – Nadat andere Noordwijkers al eerder klaagden over geluidsoverlast door motoren blijken ook bewoners van een nieuw appartementengebouw in Offem Zuid last te hebben van geluidsoverlast door sportauto’s en motoren. Het gaat om een appartementencomplex aan de Mook, zij kaartten het probleem aan in een brief uit augustus die nu pas openbaar wordt. Het complex
ligt dicht tegen de op- en afrit van de N206 vanuit en in de richting van Katwijk. Vooral het wegdeel tussen de op- en afrit van de N206 tot aan de rotonde met de Schiewei is volgens de bewoners een zone die door sommige automobilisten en motoren gebruikt wordt ‘om het gas even flink open te trekken’. Excessen komen vooral op zomerse- en weekend dagen veel voor. De bewoners willen in gesprek met B & W over snelheidsbeperkende maatregelen.

4 REACTIES

  1. Al staan er maar 10 huizen, er is altijd wel 1 zeikerd te vinden. Al 50 jaar is dit de drukste entree van het dorp, er is zelf een afremmende rotonde gekomen. Voor sommigen is echt alles teveel. Plant er een stel snelgroeiende bomen voor. Hier kan dat tenminste

    • Nee fred, het gaat om veel overlastgevende motorijders en auromobilisyen. Het gaat om de aso’s onder hen. Dan ben je geen “zeikerd”.

  2. Een paar keer controleren en bekeuringen uitdelen kan helpen. Voor de rest geld “Te Luid is uit” de campagne van de Motorrijders Actie Groep, die motorfiets gaat echt niet harder rijden als hij meer herrie maakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in