Open brief aan burgemeester over coronacluster

Hillegom – Hillegommer Henk Westerhuis heeft een open brief geschreven aan burgemeester Arie van Erk naar aanleiding van het coronacluster.

Volgens Westerhuis, die ondernemers helpt naar de weg omhoog, zijn zowel de uitbaters van de Kleine Beurs als de bezoekers slachtoffer geworden van het idee dat anderhalve meter afstand in een afgesloten ruimte veilig is. Westerhuis pleit voor onderzoek naar een veilig gebruik van sociale ruimtes, inclusief het openbaar vervoer. Gekeken zou moeten worden naar zaken als oppervlakte en hoogte van de ruimte, luchtcirculatie, temperatuur en luchtverversing. Als alle groepsbijeenkomsten vervolgens kunnen plaatsvinden in een virusonvriendelijk klimaat, dooft de epidemie snel, aldus Westerhuis.

Pas als de binnenruimtes op orde zijn, kunnen we echt verder met de economie, besluit de Hillegommer.

2 REACTIES

  1. Kennelijk heeft Hillegom nu ook zijn “virlogen” in de gemeente grenzen. Als Westerhuis denkt “het idee dat anderhalve meter afstand in een afgesloten ruimte veilig is” dan heeft hij dat toch echt zelf bedacht want vanuit de centrale overheid is dat niet gecommuniceerd.

    • Je bedoelt nog niet gecommuniceerd. Onze overheid en ook de adviseurs van de overheid lopen helaas hopeloos achter qua kennis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in