Noordwijk – De uitbaters van Open Doors en ’t Zeepaardje spannen een kort geding aan tegen de gemeente Noordwijk.

Zij zijn het niet eens met het feit dat burgemeester Wendy Verkleij hun nachtvergunning introk omdat ze ondanks diverse waarschuwingen de coronaregels zouden hebben overtreden. Dit betekent dat het restaurant en de kroeg iedere dag om 0.00 uur moeten sluiten en de terrassen om 23.00 uur.

De uitbaters willen dat de gemeente de straf weer intrekt. Het kort geding dient op 6 augustus.

5 REACTIES

  1. U bent nooit jong geweest zeker? Of u bent in de buurt van de grent gaan wonen en gaat dan achteraf zeuren dat er herrie vandaan komt🤔

  2. Hee Bollenstreker , Ik heb het niet over herrie maar over een virus genaamd corona maar wellicht heeft U daar nog nooit van gehoord ( vraag een kind van 4 en die kan U wel bijpraten )

  3. Je ziet het overal de hele dag door mensen dicht opelkaar staan en hangen.. het is vast een momentopname. Zo streng handhaven heeft niets te maken met of dit virus gevaarlijk is maar om de mensen bang te houden alsof het gevaarlijk is.

  4. Dat zijn over het algemeen jongeren , maar denk je eens in dat jou oma of jou ouders door jou ondoordachte handelen het virus oplopen en daardoor dood gaan,
    zet je dat je nou niet eens aan het denken ?
    als dat zo is ben je een ongelofijke klootzak!!!!!!!!!!!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in