Archieffoto Tiny van der Zwan

Noordwijk – Gemeente Noordwijk wil het goed en veilig stallen van fietsen aanpakken. Daarvoor wordt de hulp van de inwoners ingeroepen.

De gemeente voert tot 6 oktober een inventarisatie uit naar de mogelijkheden om (brom-)fiets te stallen. Om de situatie te verbeteren is er bij het strand al een aantal acties uitgevoerd. De gemeente wil graag weten of er nog ideeën zijn voor andere plekken, zoals fietsenrekken, parkeervakken voor fietsen of andere creatieve oplossingen voor het fietsparkeerprobleem.

Op basis van reacties wordt een plan van aanpak gemaakt. Een formulier kan online worden ingevuld op de gemeentelijke website:
https://www.burgerberichten.nl/Noordwijk/formulieren/3a8b329f-8e73-478f-a975-7fece088705b/Inventarisatie-stallen–brom–fiets/#/wizard/introduction

2 REACTIES

  1. Je kan ook ergens een probleem van maken ofwel weer een extra melkkoe creëren.
    Komen we niet met de auto naar het strand maar op de fiets, moeten we straks zeker weer tegen betaling onze fiets in een dure fietsenstalling gaan plaatsen zeker?!

  2. Alles gaat goed als er niet gefietst wordt en met scooters wordt gereden . ..En de auto’s die op het zebrapad staan.Je kan het niet verbieden om te fietsen want het is een door gaande weg dit wordt gezecHt door de gemeente Noordwijk.want ze mogen ook geen plantenbakken zetten om het parkeren tegen te gaan op het zebrapad .Dat zegt de gemeente noordwijk dus het zou wel heel raar zijn als je niet meer mag fietsen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in