Oppositie uit nu al kritiek op schrappen bouwen in Bronsgeest

Noordwijk – De nieuwe gemeenteraad van Noordwijk praat op 22 januari over het coalitie-akkoord, toch reageert de oppositie nu al op een belangrijk onderdeel: niet bouwen in Bronsgeest. In een open brief zeggen Puur, D66 en PvdA dat niet bouwen op Bronsgeest als gevolg heeft dat er op korte termijn geen betaalbare woningen komen voor starters, senioren en jonge gezinnen. Verder houdt niet bouwen in dat de waarde van de grond, 17 miljoen gemeenschapsgeld, verloren gaat en 660 woningen door het afvoerputje gaan. Ze wijzen ook op het verkiezingsprogramma van de partij van wethouder Dennis Salman waarin staat dat er versneld woningen komen in Bronsgeest. Hij doet volgens de drie partijen niet wat hij belooft.

3 REACTIES

  1. De ‘oppositie’ zou natuurlijk ook even de bespreking van het akkoord kunnen afwachten, in plaats van een ongeïnformeerd schot voor de boeg nemen. Want een A4 gebaseerd op een ‘we weten het niet/we doen maar een gok/het zou ook anders kunnen zijn’ is niet echt een sterk verhaal.

  2. Het is een schande 17miljoen en vijf miljoen aan een schadekleem heren makkelijk weg geven van andermans geld ik raad de mensen aan nooit meer te gaan stemmen.Je ziet het door de hele streek allemaal grote villa’s de kleine man kan geen huis krijgen.

  3. Sinds wanneer maakt PUUR zich druk om sociale woningbouw? Jarenlang genegeerd door PUUR regime….. kortom krokodillentranen…..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in