Oproep aan bezoekers Formule 1: ga respectvol om met Noordvoort

De fietsparkeerplaats aan de Langevelderslag (foto Jos van Vliet)

Noordwijk – De werkgroep “Blokkeer strandverkeer” vraagt de bezoekers van de Formule 1-races respectvol om te gaan met het natuurgebied tussen Noordwijk en Zandvoort.

Het is de bedoeling dat een deel van de bezoekers parkeert aan de Langevelderslag, om vervolgens per fiets door de duinen naar Zandvoort te rijden. De gemeente Noordwijk heeft met verkeersborden de route via het fietspad duidelijk aangegeven. Boa’s en verkeersregelaars zullen komend weekend een oogje in het zeil houden.

Eerder zette de werkgroep zich succesvol in om de Formule 1-teams van Mercedes en Red Bull te laten afzien van het plan dwars door het unieke strandreservaat Noordvoort te rijden van de hotels in Noordwijk naar Zandvoort en weer terug.

2 REACTIES

  1. Nou nou….Boa’s en verkeersregelaars voor de fietsende bezoekers vanaf Langevelderslag naar Zandvoort! Hooguit 200 fietsers. Zet die Boa’s en verkeersregelaars maar in alle weekenden om asociale grote groepen wielrenners aan te pakken.
    .

  2. de werkgroep blokkeer strand verkeer.wat een lullo’s.laat ze dan maar de mensen aanspreken die met hun hond los of ook de gewone wandelaar zowel op het strand bij noordvoort aanspreken.noordvoort de flop van de eeuw bijna niemand loopt er boven althans ik kom zelden iemand tegen terwijl ik er bijna iedere week wel loop.genoeg mensen op het strand wat dus niet de bedoeling is.en stuifkuilen maken in je kustversterking die in de jaren 80 juist verhoogt is ivm zeespiegelstijging en zware stormen lijkt me ook geen goed idee het is wel mooi.mvg eric

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in