Gerard van der Kroft overleden. (Archieffoto: Dick Hogewoning)

Lisse/Warmond – Oud-burgemeester Gerard van der Kroft van de gemeente Lisse is overleden. Van der Kroft begon zijn politieke carrière bij de KVP (later CDA) in zijn geboorteplaats Warmond. Zo was hij 18 jaar gemeenteraadslid in Warmond, en hij is daar ook korte tijd wethouder geweest. In september 1976 werd Van der Kroft burgemeester van de gemeenten Leimuiden, Rijnsaterwoude en Nieuwveen. In februari 1985 volgde zijn benoeming tot burgemeester van Lisse, waar hij zou blijven tot zijn pensionering in 1998. Van der Kroft is 85 jaar geworden.

1 REACTIE

  1. Met veel waardering denk ik terug aan burgemeester Van der Korft. Als raadslid en later wethouder van Lisse heb ik goede herinneringen en steun bij mijn benoeming als burgemeester. Mijn vrouw en ik wensen de familie sterkte en berusting bij dit verlies.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in