foto Merlijn Doomernik/MAX

Noordwijk – Tijdens de uitzending van Aria, de talentenjacht voor operazangers van omroep Max, is zondagavond het doek gevallen voor deelnemer Maarten Krijger.

De oud-Noordwijker kwam volgens de jury net tekort om door te mogen. Op zijn Facebookpagina noemt Maarten Krijger zijn deelname aan Aria een mega-avontuur. “Wat ongelofelijk jammer dat het zo snel alweer gestopt is! Het was één groot feest om dit te mogen doen. Ik ben afgevallen, maar ik heb absoluut niet verloren!”

Maarten Krijger verhuisde vanuit Noordwijk naar Tilburg, om daar te gaan studeren aan Fontys Academie voor Muziek en Musicaltheater.

1 REACTIE

  1. Maarten, je hebt nog een heel leven voor je. hoop ik. Blijf gewoon durven te doen.. En als iets eerder stopt dan je had gehoopt, betekent het alleen maar dat je door moet met léren èn oefenen… Hoe meer je zogenaamd fáált, hoe groter mijn respect is voor wie dan doorgaat naar de volgende uitdaging. Ik heb met plezier en respect naar je gekeken. En genoten van dat knallige kostuum en die bijzondere haardos. Why not… ha ha iR

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in