Tijdens de verbouwing van het pand aan de Duinwetering is de politiepublieksbalie vanaf 3 oktober gevestigd in het gemeentehuis aan de Voorstraat in Noordwijk en in het voormalig gemeentehuis aan de Herenweg in Noordwijkerhout

Noordwijk – Maatschappelijke organisaties kunnen in het voorjaar van 2023 in het oude politiebureau aan de Duinwetering. Het gebouw is sinds eind 2021 eigendom van de gemeente Noordwijk. Op dit moment wordt een verbouwing voorbereid, de eerstvolgende stap hiervoor is het maken van een voorlopig ontwerp. De gemeente verhuurt al wel ruimte aan de politie, die voor een deel in het gebouw is gebleven. Het gebouw kostte de gemeente 1.185.000 euro. Daarnaast investeert de gemeente nog eens 1,3 miljoen euro aan verbouwingen en duurzaamheidsmaatregelen.

 

3 REACTIES

  1. Zijn de papieren al gevonden van wie dit gebouw is daar hebben de mensen in Noordwijk nooit geen antwoord op gehad . Dat gaat weer stiekem in de doofpot . Miljoenen uit gegeven en niet weten of ze ooit geld hebben ontvangen van de Politie .

  2. Hoeveel huur gaat de politie betalen voor een eigen kamertje om daar nog naar de wc te kunnen en een koffiezetapparaat te stallen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in