Lisse – Wethouder Jeffrey van Haaster en eigenaresse Esther van der Hulst van Bloembinderij Van der Hulst tekenden onlangs een overeenkomst voor het realiseren van zes appartementen in het bedrijfspand aan de Vivaldistraat 2 in Lisse. In de overeenkomst zijn afspraken en voorwaarden opgenomen die voor dit project belangrijk zijn. De gemeenteraad zal zich later over de plannen uitspreken.

Bloembinderij van der Hulst had al langer de wens om een nieuwe locatie te betrekken die meer in de loop van het Lissese winkelgebied ligt. Het huidige pand wordt volgens de plannen nu gesloopt en er komen huurappartementen voor starters en senioren voor terug. Met een extra bouwlaag wordt aangesloten op de hoogte van het aangrenzende ’t Poelhuys.

Bloembinderij van der Hulst gaat pas bouwen als er een nieuwe locatie is gevonden waar de huidige activiteiten voorgezet kunnen worden. “Want we gaan gewoon door”, aldus Esther van der Hulst. Wethouder Van Haaster is blij met de nieuwe invulling. “Mooi dat er zes huurwoningen terugkomen op een plek die dichtbij het winkelcentrum ligt. Voor de senioren is het prettig dat het naast het gezellige Poelhuys komt, waar zij naar toe kunnen voor een kopje koffie of andere leuke activiteiten.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in