(archieffoto)

Noordwijk – Wethouder Alkemade heeft dinsdag tijdens de raadsvergadering medewerking toegezegd aan een motie van Puur en PvdA. Hij gaat over de nieuwbouw op de plek van het Zilveren Kruis in overleg met bewoners en ontwikkelaar Syntrus Achmea om een oplossing te zoeken voor de gevaarlijke oversteek van de drukke Gooweg en de gevreesde parkeeroverlast in de wijk door auto’s horende bij de 166 geplande nieuwbouwwoningen. Er waren veel protesten van bewoners binnengekomen. De motie werd aangenomen met 16 stemmen voor en 9 tegen. De coalitie stemde verdeeld.

2 REACTIES

  1. Toen er nog een kantoor zat staken er ook honderden man dagelijks over. De paden en nieuwe stoplichten zijn erop ingericht. Wat is het probleem? Als bewoners even hun boodschappen voor de deur willen uitladen trek een kiss and ride of blauwe streep voor de entree en verstrek bewoners een speciale kaart (net als bij de milieustraat) met een slagboom die er nu al staat om daar te mogen parkeren. Als er dan geen deel meer over is voor de beachshuttle zijn dat de consequenties maar voor het hebben van meer inwoners. Hier de oplossing. Dus bij deze geen excuus creëren voor betaald parkeren in Boerenburg.

  2. Het is nog goed ook een stukje lopen . Of komen er alleen maar invalide mensen wonen . Wat een weelde een eigen parkeerterrein In heel Noordwijk binnen moet je zoeken naar een parkeerplaats dus niet zeuren . Het is de discussie niet waard.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je opmerking
Vul je naam in